Velkommen hos
Den Lokale Bedemand

Ingen tillæg Ingen gebyrer

Kontakt os i dag

60 44 55 12

Begravelse fra

kr. 8.495,-

Begravelse

Begravelse er en værdig måde at komme herfra på, som stadig mange vælger. Når I engagerer os til at hjælpe jer i den svære tid efter et tab, tager vi os af alle praktiske aftaler og sørger for, at I har plads til at bearbejde tabet af en af jeres nære.

Trygge og rolige rammer

Hos os er tryghed og ro omdrejningspunktet for ethvert hjemmebesøg. Vi gør meget for at skabe trygge rammer om de praktiske forhold, der kræver mindst muligt af jer.
Vi har altid en fast pris på begravelse fra kr. 10.995,-. Inkluderet i den faste pris er:

  • Kiste (klassisk hvid kiste)
  • Polstring af kiste
  • Tøj/sengelinned
  • Ilægning i kiste
  • En rustvognskørsel op til 40 km, derudover km-takst

Det eneste I skal gøre er at vælge kiste, sten og indgravering – så ordner vi resten. Læs mere om vores priser under ’Hvad koster en begravelse?’ her på siden. Se et udvalg af vores kister herunder.

Få en uforpligtende samtale

Ring til os på 60 44 55 12 eller skriv til jyskebegravelser@gmail.com og få en uforpligtende samtale – så giver vi en nøjagtig oversigt over den ønskede handling samt aftaler og hjemmebesøg. Vi tilbyder hjemmebesøg i hele vores dækningsområde, blandt andet Vejle, Horsens, Hedensted, Brædstrup, Kolding, Skanderborg, Fredericia, Børkop og Middelfart.

De Lokale Bedemænd

Den Lokale Bedemand

Vi er uddannede og certificerede bedemænd. Vores arbejdsområde er primært Hedensted – Horsens – Vejle Kommuner. Samtale efter aftale.
Vi taler jeres situation igennem ved hjemmebesøg, ordner papirarbejdet og får alle de praktiske ting på plads vedr. bisættelse/begravelse, skifteret samt anmeldelser til alle myndigheder.

Elo Andersen og Kirsten Cato

Top