Velkommen hos
Den Lokale Bedemand

Ingen tillæg Ingen gebyrer

Kontakt os i dag

60 44 55 12

Begravelse fra

kr. 8.495,-

Om os

Om Kirsten:
Jeg har været i institutionsbranchen i mange år, herunder skæve unge, familieplejer samt mentor. Jeg har haft selvstændig virksomhed, iværksætteri og kontor.

Om Elo:
Mangeårigt kontorarbejde, selvstændig virksomhed, herunder planlægning og koordinering, derudover også engageret i aflastning af børn og unge i kommunalt regi. 

Om os:
Vi drømte om et andet og anderledes arbejdsliv; vi havde et par dødsfald i nærmeste familie, hvor vi oplevede en uigennemskuelig regning fra bedemanden, samt en følelse af afmagt, midt i sorgen, over ikke at have overblik over handling og afsked i forbindelse med dødsfaldet.

Da besluttede vi os for at starte vores egen bedemandsvirksomhed op, hvor gennemskuelige priser, overblik og nærvær, samt al den tid i verden der skal til, for at de efterladte føler sig 100% trygge. 

Tillid, tid og ro er nøgleordet, når vi skal tage afsked. Vi skal afspejle det liv der er levet, og tage hånd om tiden der kommer bagefter, derfor er vi tilstede for de pårørende både før og efter et dødsfald.

Vi er uddannede, certificerede bedemænd, vi møder pårørende der hvor de er, i sorgen over at have mistet, og vi håber vi kan gøre en forskel.

De Lokale Bedemænd

Den Lokale Bedemand

Vi er uddannede og certificerede bedemænd. Vores arbejdsområde er primært Hedensted – Horsens – Vejle Kommuner. Samtale efter aftale.
Vi taler jeres situation igennem ved hjemmebesøg, ordner papirarbejdet og får alle de praktiske ting på plads vedr. bisættelse/begravelse, skifteret samt anmeldelser til alle myndigheder.

Elo Andersen og Kirsten Cato

Top