Velkommen hos
Den Lokale Bedemand

Ingen tillæg Ingen gebyrer

Kontakt os i dag

60 44 55 12

Begravelse fra

kr. 8.495,-

Hvad koster en begravelse - Vi har gjort det enkelt i en svær tid

Det kan være vanskeligt at overkomme de praktiske forhold, der følger med tabet af en nær. Dertil kommer ofte høje og uoverskuelige priser, som kræver at I sætter jer grundigt ind i de forskellige muligheder. Vi har gjort det enkelt for jer i en svær tid. Hos Den Lokale Bedemand har vi sammensat forskellige løsninger – alt inkluderet.

Få et nemt og enkelt overblik

På denne side kan I få et nemt og enkelt overblik over den hjælp, vi tilbyder i forbindelse med dødsfald. I oversigten nedenfor kan I se, hvad de forskellige løsninger inkluderer. Hvad enten det er bisættelse eller begravelse, med eller uden ceremoni, kan I hurtigt få overblik og klarhed.

Trygge rammer

Som det fremgår af oversigten, tilbyder vi blandt andet rådgivning, samtale i hjemmet, håndtering af dokumenter og koordinering med præst og kirke. Vi ønsker at skabe trygge rammer for jer. Det betyder, at I blot skal forholde jer til valg af kiste, sten og indgravering – vi tager os af resten.

Hjemmebesøg i hele dækningsområdet

Vi tilbyder hjemmebesøg i hele vores dækningsområde, herunder Vejle, Horsens, Hedensted, Brædstrup, Kolding, Skanderborg, Fredericia, Børkop og Middelfart. Ønsker I en uforpligtende samtale, er I meget velkomne til at ringe på 60 44 55 12 eller skrive til jyskebegravelser@gmail.com.

Prisoversigt

Swipe i tabellen

Løsninger
Begravelse
Bisættelse
Askespredning
Uden Ceremoni
Rådgivning
Samtale i hjemmet
Rustvognskørsel til ceremoni
Rustvognskørsel til krematorium
Kørsel af urne efter kremering
Klassisk hvid kiste
Iklædning og ilægning i kiste
Håndtering af dokumenter
Urne 100% biourne
Koordinering med præst og kirken
Indhente priser på evt. gravsted
Kremering dagspris kr. 2500-3800
dagspris
dagspris
dagspris
Hjemmedød, ekstra mand*
Hjemmedød, ekstra kørsel
Blomsterkørsel efter ceremoni
Omkostninger til kirkegård
dagspris
dagspris
dagspris

I alt 11.495,-

I alt 13.495,-

I alt 13.495,-

I alt 8.495,-

De Lokale Bedemænd

Den Lokale Bedemand

Vi er uddannede og certificerede bedemænd. Vores arbejdsområde er primært Hedensted – Horsens – Vejle Kommuner. Samtale efter aftale.
Vi taler jeres situation igennem ved hjemmebesøg, ordner papirarbejdet og får alle de praktiske ting på plads vedr. bisættelse/begravelse, skifteret samt anmeldelser til alle myndigheder.

Elo Andersen og Kirsten Cato

Top